Giny Vos
Nieuws
Eindeloze Horizon

Het afgelopen jaar heb ik gewerkt aan Eindeloze Horizon, een werk voor een viaduct in Genk, Belgiƫ, dat op 22 mei 2024 onthuld gaat worden.

More
Portal to Safety

Door het Ministerie van Buitenlandse Zaken ben ik gevraagd om een gedenkteken ter ere van Jan Zwartendijk te maken.

More
Hybrid Globe

In Amsterdam West, vlakbij Station Sloterdijk, is door de Architecten Cie een groot kantoorgebouw uit de jaren 70 vernieuwd. Het meest opvallend is een spectaculaire glazen koepel die een atrium van 300m2 overdekt. In opdracht van de hoofdhuurder van het gebouw, APG Pensioenfonds, heb ik voor dit imposante atrium een kunstwerk ontworpen.

More
Light field

Definitief ontwerp opgeleverd van Light field

Het wordt een baken in het prachtige landschap van het Reevediep bij Kampen, dat het licht en de wind vangt, en lichtdeeltjes om zich heen strooit.

More
Feniks

In mijn ontwerp voor Poort van het Vechtdal bij Zwolle aan de A28 is de zon de belangrijkste lichtbron. Voor dit werk heb ik me laten inspireren door de mythe van de Feniks, om op een andere manier aandacht te vragen voor het vraagstuk van klimaatadaptatie en energietransitie.

More
Soul

Op een nieuw blok woningen in Hoorn, aan het spoor niet ver van het station, zal in 2024Ā eindelijk het werk SOUL gerealiseerd worden. Zes lichtlijnen verdeeld in segmenten van telkens 2 meter, en met een totale lengte van 50 meter, zullen ter hoogte van de tweede verdieping van het gebouw een fries vormen dat de ritmes van het dagelijks leven verbeeldt.

More